Lippukunnan Avara-yhteyshenkilö

Lippukuntien yhteyshenkilöt ovat avainasemassa välittämässä viestiä leirin tekijöiltä lippukuntiin ja leiriläisten koteihin. Yhteyshenkilönä pääset markkinoimaan leiriä omalle lippukunnallesi leirin markkinointitiimin avulla ja välittämään oman lippukuntasi toiveita leirin tekijöille. Saat seurata leirin rakentamista paraatipaikalta koko leirivuoden ajan. 

Yhteyshenkilöitä pestataan yksi jokaisesta lippukunnasta.

Haku päättyy 

30.9.2020

Pestin kesto

Alkaa lokakuussa 2020 ja päättyy syksyllä 2021

Ajankäyttö

Yhteyshenkilöllä ei ole säännöllisiä tapaamisia muiden leirin tekijöiden kanssa, mutta toivomme yhteyshenkilöiden osallistuvan Avara-iltoihin, joita järjestetään pari kertaa ennen leiriä keväällä 2021. Myös aluetapaamisiin osallistuminen on hyödyllistä. Yhteyshenkilön tehtäviin on hyvä varata aikaa pari tuntia kuukaudessa. Halutessaan yhteyshenkilö on tervetullut puuhiksiin ja koko leirin tekijöiden yhteisiin tapahtumiin.

Pestin kuvaus

Yhteyshenkilön tehtävä on toimia linkkinä lippukunnan ja leiriorganisaation välillä. Leirin mainostaminen omassa lippukunnassa on tärkeä osa pestiä (koloilla ja esimerkiksi lippukunnan someissa). Yhteyshenkilö huolehtii, että oman lippukunnan johtajisto on tietoinen Avaran uutisista ja leiriä koskevat viestit kulkevat lapsille ja huoltajille asti. Yhteyshenkilö varmistaa, että leirin oheisohjelmaa (ennakkotehtävät) toteutetaan lippukunnassa. Kun ilmoittautuminen leirille alkaa, yhteyshenkilö seuraa lippukuntansa ilmoittautumisia. 

Lippukunnan johtajisto valitsee yhteyshenkilönsä yhdessä. Valintaa tehdessä voi olla hyvä huomioida, sopisiko pesti henkilölle, joka pystyy itse lähettämään viestejä Kuksassa. On myös mahdollisesti lippukunnan etu, jos henkilö ei ole muissa Avaran pesteissä ennen leiriä, vaan pystyy keskittymään tiedottamiseen osallistujan näkökulmasta. Lippukunnasta riippuen voi olla toimivaa, jos yhteyshenkilö pystyy edustamaan lippukuntaansa ja osallistumaan päätöksentekoon esim. aluetapaamisissa.

Lisätietoa pestistä 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus tai kysymyksesi pestin yhteyshenkilölle.

Essi Keränen, 045 1376669, essi.keranen@partio.fi