Some-mestarit (2 kpl)

Kukkiiko runosuoni? Harkitsetko toimittajan uraa? Tai ehkä sydämesi sykkii valokuvaamiselle? Nyt on elämäsi tilaisuus päästä harjoittamaan luovia taitojasi JA tehdä samalla partiota, sillä Avaran viestintä- ja markkinointitiimi pestaa tekijöitä!

Päällikkö vastaa omasta osa-alueestaan ja toimii osana viestinnän ja markkinoinnin ydintiimiä. ViMan osa-alueista some kaipaa lisäksi mestareita, joiden vastuulla on oman osa-alueensa suunnittelu ja toteutus some-päällikön ja ViMa-johtajan tuella.

Haku päättyy 

Sopivan henkilön löydyttyä

Pestin kesto

Alkaa syys-lokakuussa 2020 ja päättyy syksyllä 2021

Ajankäyttö

Omat kokoukset ja tapaamiset n.2 krt/kk, viikonloppusemmat (1-2kpl) sekä leiri. 

Pestin kuvaus

Some-mestarina olet osa Avaran viestintä- ja markkinointitiimiä, johon kuuluu lisäksesi 4 päällikköä sekä osa-alueen johtaja. Pestiisi kuuluu suunnitella leirin sosiaalisen median kautta tapahtuvaa viestintää ja markkinointia, sekä toteuttaa sitä erilaisten julkaisujen muodossa. Käytössäsi on Avara2020-leiriä varten perustetut sosiaalisen median kanavat Facebook ja Instagram, joiden sisältöön pääset pestissäsi vaikuttamaan paljon. Tavoitteena on innostaa koko HePon alue leireilemään yhdessä kesällä 2021!

Some-tiimiin kaivataan useampia mestareita, joten voit hakea pestiä myös kaverin kanssa.

Lisätietoa pestistä 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus tai kysymyksesi pestin yhteyshenkilölle.

Armi Lohva, 045-1441153, armi.lohva@kuksat.fi