Perhepartiolaiselle

Leirikirje:

Perheleirin leirikirje löytyy tästä! Muistathan ilmoittautua ajoissa.

Kenelle?

Perhepartiolaisia ovat kaikki alle kouluikäiset ja heidän vanhempansa. Avaralta löytyy oma alaleiri, joka on varattu pelkästään perheleiriläisille.

Milloin?

Perheleirille voi osallistua koko leirin ajaksi tai vain päiväleirille valitsemalleen ajanjaksolle.

Miten?

Perheleiriläisille on käytössä vesivessa ja jääkaappi. Nukkumarauha pyritään parhaiden mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan.

Perheleiriläiset tuovat itselleen omat teltat tai voivat pyytää telttaa lainaan vaikka lippukunnalta.

Kuka tekee?

Aikuinen perheleirissä huolehtii mukanaan olevasta lapsesta, mutta muuta leiripestiä ei aikuisen tarvitse ottaa. Perheleirin arki pyörii jokaisen siellä majoittuvan aikuisen panostuksella. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että perheet tekevät yhdessä pieniä leirialueen huoltoon liittyviä tehtäviä/päivän hyvä työ -hommia. Jos yhdellä lapsella on perheleirissä kaksi vanhempaa mukana, toivotaan että toinen aikuinen ottaa leiripestin. Leiripestin voi myös jakaa puoliksi vanhempien kesken jos molemmilla on intoa. Tällöin molemmat pääsevät viettämään leiriarkea lapsen kanssa ja kokemaan myös koko leirin yhteistä toteutusta.

Mitä voin tehdä leirillä?

Perheleiriläisillä on mahdollisuus osallistua ohjelmalaaksojen ohjelmaan sekä koko leirin yhteisohjelmiin. Lisäksi perheleiriläisille suunnitellaan omaa perheen pienimmille sopivaa puuhaa.