Perheleiripäällikkö

Osallistujatiimi vastaa leiriarjen pyörittämisestä yhdessä muiden tiimien kanssa. Osallistujatiimi suunnittelee leirin majoitusjärjestelyt ja huolehtii, että jokaisella leiriläisellä on mutkattomasti sujuvat leiripäivät sekä turvalliset leiriyöt. 

Päällikkö vastaa omasta osa-alueestaan ja johtaa tiimiään, joka koostuu hänen lisäkseen mestareista. Päällikön ja mestareiden vastuulla on oman osa-alueensa suunnittelu ja toteutus Osallistujajohtajan tuella. 

Haku päättyy 

Sopivan henkilön löydyttyä

Pestin kesto

Alkaa lokakuussa 2020 ja päättyy syksyllä 2021 

Ajankäyttö

Osallistujatiimin kokoukset (3-4kpl), lisäksi ennen leiriä omien tehtävien hoitamista/puuhiksia n. 2-3h joka toinen viikko, viikonloppusemmat (1-2kpl) sekä leiri.

Johdettavien määrä 

Perheleirin lapset ja aikuiset. Perheleiripäällikkö ei johda muita pestejä. 

Pestin kuvaus

Perheleiripäällikkö suunnittelee ja toteuttaa yhdessä osallistujajohtajan ja majoituspäällikön kanssa sekä huolto- ja palvelutiimin (HUPA) tuella perheleiriläisten majoituksen ja leiriarjen järjestelyt. Perheleiripäällikkö kerää ennen leiriä perheleiriläisille oleellisen infon viestintä- ja markkinointitiimille (VIMA). Pestiin kuuluu myös leirin aikana perheleiriläisten tiedottaminen (esim. päiväkohtaiset päiväohjelmat). 

Lisätietoa pestistä 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus tai kysymyksesi pestin yhteyshenkilölle.

Essi Keränen, 045 1376669, essi.keranen@partio.fi