Osallistujajohtaja

Osallistujatiimi vastaa leiriarjen pyörittämisestä yhdessä muiden tiimien kanssa. Osallistujatiimi suunnittelee leirin majoitusjärjestelyt ja huolehtii, että jokaisella leiriläisellä on mutkattomasti sujuvat leiripäivät sekä turvalliset leiriyöt. 

Päällikkö vastaa omasta osa-alueestaan ja johtaa tiimiään, joka koostuu hänen lisäkseen mestareista. Päällikön ja mestareiden vastuulla on oman osa-alueensa suunnittelu ja toteutus Osallistujajohtajan tuella. 

Haku päättyy 

15.10.2020 

Pestin kesto

Alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja päättyy vuoden 2021 lopussa

Ajankäyttö

Leiritoimikunnan kokoukset ja tapaamiset 1-2 krt/kk, osallistujatiimin kokoukset (3-4kpl), lisäksi ennen leiriä omien tehtävien hoitamista/puuhiksia n. 2-3h joka toinen viikko, viikonloppusemmat (1-2kpl) sekä leiri.

Johdettavien määrä 

2 päällikköä: majoituspäällikkö ja perheleiripäällikkö, palautemestari, lisäksi päälliköillä johdettavana leirin pituisia tai lyhyempiä pestejä (päivä+yövalvojat, ikäkausivastaavat)

Pestin kuvaus

Ennen leiriä osallistujajohtaja vastaa leirin ilmoittautumisen toteuttamisesta ja osallistujille ja lippukuntiin tarpeellisen tiedon keräämisestä yhdessä viestintä- ja markkinointi(=VIMA)tiimin kanssa. Osallistujajohtaja vastaa sujuvan leiriarjen suunnittelemisesta, ja hankkii ennen leiriä osallistujille leiritunnisteet. Osallistujajohtaja vastaa leirin majoitusjärjestelyistä, perheleiristä ja palautteen keräämisestä yhdestä päälliköiden ja mestarien kanssa. 

Lisätietoa pestistä 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus tai kysymyksesi pestin yhteyshenkilölle.

Essi Keränen, 045 1376669, essi.keranen@partio.fi