Mikä Avara?

Mikä? Missä? Milloin?

Avara on Helsinki-Pohjoisen yhteinen kesäleiri kesällä 2021! Leirin ajankohta on 21.-28.7.2021, josta sudenpennut leireilevät Avaralla 21.-24.7., seikkailijat & tarpojat 21.-27.7. kun taas johtajaikäiset viihtyvät leirissä yhden päivän muita pidempään, eli 28.7. asti.

Pitkän leirin hinta on 145€, lyhyempi sudenpentuleiri puolestaan kustantaa 125€. Avaralle voi osallistua halutessaan myös lyhyemmäksi ajaksi, jolloin yhden vuorokauden hinta on 35€. Lippukunnat lähettävät laskut leirin osallistujille heinäkuun alussa.

Kenelle?

Avaralta löytyy ohjelmaa ja tekemistä ihan sudenpennusta aikuiseen, joten tylsää leiriviikolla ei ainakaan tule! Avara toivottaa tervetulleiksi kaikki kirjaimellisesti vauvasta vaariin, sillä leiri on avoin myös perhepartiolaisille sekä ei-vielä-partiolaisille. Rohkeasti siis mukaan!

Ketkä?

Avaralle on lähdössä partiolaisia kahdeksasta eri lippukunnasta! Tämä on huikea tilaisuus tutustua muihin alueen lippukuntiin ja niiden jäseniin paremmin. Lähteviin lippukuntiin kuuluu: Käpylän Kuksat, Käpytytöt, Vuokot, Oulunkylän Käskynhaltijat, Vuorenhaltiat, Kaskipartio, Kulman Kiertäjät ja Toimen Tytöt.