Majoituspäällikkö

Osallistujatiimi vastaa leiriarjen pyörittämisestä yhdessä muiden tiimien kanssa. Osallistujatiimi suunnittelee leirin majoitusjärjestelyt ja huolehtii, että jokaisella leiriläisellä on mutkattomasti sujuvat leiripäivät sekä turvalliset leiriyöt. 

Päällikkö vastaa omasta osa-alueestaan ja johtaa tiimiään, joka koostuu hänen lisäkseen mestareista. Päällikön ja mestareiden vastuulla on oman osa-alueensa suunnittelu ja toteutus Osallistujajohtajan tuella. 

Haku päättyy 

Sopivan henkilön löydyttyä

Pestin kesto

Alkaa lokakuussa 2020 ja päättyy syksyllä 2021 

Ajankäyttö

Osallistujatiimin kokoukset (3-4kpl), lisäksi ennen leiriä omien tehtävien hoitamista/puuhiksia n. 2-3h joka toinen viikko, viikonloppusemmat (1-2kpl) sekä leiri.

Johdettavien määrä 

Useampia leirin pituisia tai lyhyempiä pestejä (päivä+yövalvojat, ikäkausivastaavat)

Pestin kuvaus

Majoituspäällikkö suunnittelee ja toteuttaa osallistujajohtajan tuella osallistujien ja tekijöiden majoittumisjärjestelyt. Majoituspäällikön vastuulla on pestata leirin ajaksi jokaiselle ikäkaudelle tarpeeksi leiriläisistä vastaavia johtajia (ikäkausivastaavia) ja lisäksi majoitusalueelle päivävalvojia ja yövalvojia. Yhteistyötä tehdään etenkin perheleiripäällikön, osallistujajohtajan ja huolto- ja palvelutiimin(HUPA) kanssa.

Lisätietoa pestistä 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus tai kysymyksesi pestin yhteyshenkilölle.

Essi Keränen, 045 1376669, essi.keranen@partio.fi