Avara-kesäleiri perutaan kesältä 2020!

Pohjois-Helsingin alueen partiolaisten Avara-kesäleiri on peruttu kesältä 2020.

Avara oli tarkoitus järjestää Kavalahdessa 20.–26.7.2020. Leirille oli ilmoittautunut noin 400 partiolaista alueen lippukunnista.

Valtioneuvoston 22.4. linjauksen mukaan yli 500-hengen tapahtumat perutaan heinäkuun loppuun asti. Vaikka leirin osallistujamäärä jää alle 500-hengen, Avaran leirinjohto katsoo yhdessä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten kanssa, että koronavirusepidemia aiheuttaa riskin osallistujien ja tekijöiden terveydelle ja turvallisuudelle ja näin ollen leiri perutaan kesältä 2020.

Päätös aiheuttaa varmasti pettymyksen tunteita niin tekijöille kuin osallistujillekin, mutta terveys ja hyvinvointi on asetettava kaiken etusijalle. Leirin peruuntuminen ei vaadi toimenpiteitä ilmoittautuneilta: Leirille ilmoittautuneiden ilmoittautumiset perutaan Kuksassa. Leirilaskuja ei lähetetä osallistuneille.

Leirinjohtajat

Essi Keränen, Veera Kallio ( essi.keranen@partio.fi , veera.kallio@partio.fi )