Väliaikatiedote koronaviruksen vaikutuksesta osallistumismaksujen palautukseen

Olemme saaneet paljon kyselyitä siitä, mitä tapahtuu leirimaksujen suhteen, jos leiri perutaan THL:n ja Suomen Partiolaisten toimesta koronaviruksen takia.

Leirin peruuntuessa pyrimme palauttamaan osallistumismaksut osallistujille. Teemme hankintoja jo ennen leiriä, ja pyrimme lykkäämään niitä mahdollisimman myöhäiseen ajankohtaan touko- ja kesäkuulle. Tästä syystä osallistumismaksu voidaan mahdollisesti palauttaa vain osittain. Leiriä tehdään yhteistyönä kahdeksan lippukunnan kanssa, joten lippukuntien edustajiston on tehtävä asiasta vielä virallinen päätös. Tiedotamme päätöksestä ennen ilmottautumisajan päättymistä.

Voit siis turvallisin mielin ilmoittautua Avaralle. Ilmoittautuminen ei muutu sitovaksi ennen kuin olemme tiedottaneet virallisen päätöksen osallistumismaksujen suhteen.